Rondreis Californië 15 dagen

Rondreis Californië 15 dagen

Reis in 15 dagen dwars door zonnig Californie tijdens deze flexibele groepsreis. Begin en eindig in Los Angeles, bezoek het Sequoia national forest en reis door het immense Yosemite National Park. Onderweg heb je kans om beren te zien, maar reis je ook langs de prachtige kust van de Stille Oceaan via de beroemde Highway 1. Ook San Francisco is natuurlijk niet te missen als wereldberoemde stad met de Golden Gate brug, Alcatraz en vele andere plekken die je kent van televisie. 

We eindigen de rondreis in Los Angeles, waar je niet alleen Hollywood kunt bezoeken, maar ook Venice Beach, Beverly Hills, Rodeo Drive en alle andere bekende plekken. Een bezoek aan Disneyland of Universal studios behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ga voor een gezellige, flexibele groepsrondreis in SUV's en ontdek de mooiste plekken van zonnig Californie. 

Let op: Deze groepsreis is binnenkort te boeken via Eager2Travel. Voor het voorjaar en de zomer van 2019 kun je onze groepsreizen boeken via Simi Reizen

dag-to-dag

Highlights van deze rondreis

  • San Francisco
  • Los Angeles
  • Yosemite NP
  • Sequoia NP
  • Sacramento
  • Highway 1
  • Golden Gate brug

Verblijf

We verblijven tijdens deze rondreis in hotels en motels. Houd er rekening mee dat de capaciteit om in een nationaal park te kunnen verblijven in de zomer extreem beperkt is, waardoor we in vrijwel alle situaties ervoor zullen kiezen om een hotel of motel buiten het nationaal park te kiezen. Dit heeft als voordeel dat er vaak meer te beleven valt, maar zorgt er ook voor dat we de prijs niet onnodig duur hoeven maken: hotels in het park zelf kosten vaak het dubbele, terwijl de toegevoegde waarde beperkt is. 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van overnachtingsplekken. Let op: hoewel we voor veel groepen dezelfde hotels en motels proberen te bespreken, kan dit praktisch gezien niet altijd. De voorbeelden zijn dus uitsluitend bedoeld als voorbeeld, om je een realistisch idee te gevan van wat je mag verwachten.

Motel 6 Long Beach - Los Angeles

Motel 6 staat voor schone, nette motels met redelijke tot goede bedden. Ze liggen vaak op gunstige plekken en bevallen eigenlijk altijd wel. Het Motel 6 Long Beach is ook nog eens gunstig gelegen, op loopafstand van het strand. 

 


Bij deze getoonde prijs komt nog de verplichte bijdrage aan het calamiteitenfonds. Deze bedraagt EUR 2,50 €

f

Op dit moment zijn er nog geen recensies voor deze reis. Dat kan zijn omdat de reis nieuw is of aangepast is ten opzichte van vorig jaar. Bekijk alle andere recensies

f

f