Bestemmingen Eager2travel

Bestemmingen Eager2travel

Reisbestemmingen

Eager2travel organiseert groepsreizen in de VS en Canada op unieke wijze. In 2018 heb je keus uit een aantal populaire rondreizen. Daarnaast is het mogelijk een offerte op maat te ontvangen voor een individuele rondreis. 

Rondreizen Californië

De staat waar je, zonder gigantische afstanden af te hoeven leggen, een goed beeld van de VS kunt krijgen. Van de bergen in Yosemite tot de gigantische bomen in het sequoia national park en van de ruige kust tot de prachtige zandstranden aan de oceaan: Californië biedt een beetje van alles, heeft vrijwel altijd mooi weer en biedt een perfecte mix van steden en natuur. 

Rondreis USA en West-Canada

Deze rondreis begint met een rechtstreekse vlucht naar Calgary in Canada. Van hieruit bezoek je onder andere de nationale parken Banff en Jasper, met onvergetelijk mooie uitzichten en natuurlijk kans op het zien van beren en ander wild. Vanuit Canada reizen we naar de grens met de Verenigde Staten, waar we onder andere Yellowstone National Park en de Grand Tetons bezoeken, maar vooral ook het stuk dat we door Idaho reizen is zeker de moeite waard. 

Rondreis Midwesten USA

De woestijn kent vele gezichten, dat wordt ongetwijfeld je conclusie na deze rondreis door Nevada, Utah, Arizona en een stukje Californie. Bezoek de Grand Canyon, Zion NP, Bryce Canyon en Antelope Canyon, rij door indrukwekkend Monument Valley en geniet van een afwisselende groepsreis dwars door de VS. Je begint en eindigt in bruisend Las Vegas. 

Alaska rondreis

Rondreizen door Alaska, maar niet zoals de meesten reisorganisaties doen. Reis rond in campertrucks, kampeer op de mooiste plekjes en geniet van een echte natuurvakantie. Veel excursies standaard inbegrepen bij de reissom.